Veelgestelde vragen

Veel vragen zijn al eens gesteld. Deze vind je hieronder met de antwoorden. Misschien staat jouw vraag er ook tussen.

 

De methode waarmee ik werk is bewezen effectief en heeft al duizenden kindjes geholpen de weg naar dromenland te vinden. Een 100% succesgarantie kan ik helaas niet geven. Een onderliggende oorzaak kan storen, daarnaast is het aan de ouders te doen. Het plan moet je echt omarmen, daarom is het belangrijk om er als ouders achter te staan. 

De slaappakketten die Lief & Zoet Slaapcoaching aanbiedt zijn geschikt voor kindjes van 0 tot 4 jaar. Maar de eerste paar weken mogen echt in het teken staan van wennen aan elkaar, aan het nieuwe gezin, hechten, rusten en genieten. Wil je weten hoe je slaap aanpakt met een newborn, dan kun je vooraf altijd contact opnemen.  

Omdat de methode zonder traantjes is, en er geen sprake is van trainen maar van liefdevol leren slapen, is het mogelijk vanaf de eerste weken na de geboorte te starten met de slaapvorming.  

Nee, jullie laten jullie kindje niet huilen. De methode waarmee ik werk is responsief en legt focus op hechting, ontwikkeling en hoe het in je gezin past. Dit betekent echt maatwerk, veel liefde en geen tranen. 

Tijdens het slaapcoachingstraject kun je gewoon borstvoeding blijven geven.  

Uiteraard, omdat het een maatwerk is, houd ik rekening met jje wensen en je gezin. 

Als je kindje ziek wordt tijdens de coachingsweken heeft dat zeker invloed. We zullen dan samen bespreken hoe we verder gaan en eventueel het traject tijdelijk stopzetten.  

Uiteraard, omdat het maatwerk is, houd ik rekeningmet je wensen en je gezin.

Als droomritmecoach bekijk ik veel meer dan alleen maar slaap. En dat is logisch. Want als er fysieke ongemakken zijn, dan slaap je niet lekker, of als je kamertje bijvoorbeeld te koud is ook niet. Heb je te weinig of te veel gegeten, dan val je ook niet lekker in slaap. Kijk maar naar jezelf, als je bijvoorbeeld pijn hebt, dan gaat slapen lastiger. De meeste slaapcoaches kijken alleen naar slaap en nemen de andere zaken die het slapen be├»nvloeden niet mee.  

Dat maakt mij als slaapexpert uniek, een holistische kijk op slaap, een liefdevolle methode zonder traantjes! Daarnaast houd ik ook rekening met persoonlijke wensen, een droomplan op maat is wat je mag verwachten. Als ervaringsdeskundige en mama kan ik zeggen, het komt goed! 

Nee hoor, aan de hand van de uitgebreide schriftelijke intake kan ik zien wat er aan de hand is. Het is daarom belangrijk tijd te besteden aan deze intake, op basis hiervan maak ik een analyse, geef ik adviezen en maak ik het slaapplan op maat.  

Als droomritmecoach ben ik persoonlijk opgeleid door Stephanie | Slaapdeskundige, grondlegster van de Droomritme Methode. Het is de enige Nederlandse opleiding op dit gebied en is gebaseerd op de bewezen Droomritme aanpak, die samen met ouders en zorgverleners is ontwikkeld en al meer dan een decennium bestaat. Om toegelaten te worden tot de opleiding heb ik een selectieprocedure doorlopen. Jaarlijks vind er een hercertificering plaats, zodat je er zeker van kunt zijn dat ik altijd op de hoogte ben van de laatste ontwikkelingen rondom slaap.  

Op dit moment is er geen wachtlijst.  

Slaappakketten worden op dit moment nog niet vergoed.

Betalen in termijnen is bespreekbaar. Neem daarover vooraf contact met me op.  

Staat je vraag er niet tussen?
 

Neem contact op