Slaapcoaching

SAMEN OP WEG NAAR MEER SLAAP

Slaapcoaching helpt je kindje weer lekker te slapen zodat er weer meer rust en balans in het gezin komt. Lief & Zoet Slaapcoaching helpt de slaap weer terug te brengen op een liefdevolle manier, zonder traantjes en altijd gebaseerd op je persoonlijke situatie. Ik werk vooral via video bellen en met een schriftelijke intake. Dus het maakt niet uit of je in de buurt woont of niet, ik kan je helpen! Liever een huisbezoek? Ook dat is mogelijk op aanvraag in zowel Nederland als Belgi├ź.

De Droomritme methode

Als slaapcoach werk ik met de Droomritme methode. De Droomritme methode is ontwikkeld door Stephanie Molenaar Slaapdeskundige® in samenwerking met ouders en zorgverleners. De werkwijze heeft zich al meer dan een decennium ruimschoots bewezen. Droomritme is wetenschappelijk onderbouwd, maar nog veel belangrijker ontwikkeld samen met ouders die jullie voorgingen.

Vanuit passie en ervaring, op onderzoek gebaseerd, is de Droomritme methode bewezen effectief.

Al duizenden kindjes en hun ouders hebben door de inzet van deze methode de weg naar slaap weer gevonden, en dat zonder traantjes.

 

Hoe werkt het?

Als eerste stuur ik een uitgebreid intakeformulier. Op basis daarvan ontvang je een uitgebreid en op maat geschreven droomplan speciaal voor je kindje. Omdat ik als droomritmecoach holistisch naar slaap kijk, omvat dit veel meer dan alleen maar slaap. Ik ga eerst op zoek naar de oorzaak van het slaapprobleem. Want het slaapprobleem kan ook komen door bijvoorbeeld fysieke ongemakken, te veel, te weinig of verkeerde voeding, slaapomgeving, omgevingsfactoren of een verkeerde slaapgewoonte. Naast deze analyse, ontvang je ook een uitgebreid stappenplan. Hierin staat hoe we het slaapprobleem aanpakken en oplossen, maar ook geef ik tips hoe om te gaan met uitzonderingen als bijvoorbeeld een slechte slaapdag, ziekte of doorkomende tandjes. Zo word je slaapcoach van je eigen kindje. Daarnaast geef ik ook alvast informatie over wat je de komende maanden kunt verwachten, want iedere leeftijd heeft weer eigen bijzonderheden. Natuurlijk geef ik ook antwoord op al je vragen.  

En dan?

Nadat je het plan rustig hebt gelezen gaan we aan de slag en helpen we je kindje de weg naar slaap te vinden. Heb je nog vragen? Ik sta altijd klaar om je te helpen!

WHATSAPP MIJ