Succesverhalen

Vriendelijke, prettige, duidelijke coaching. Vaak snel reactie waardoor ik gelijk verder kon met mijn probleem. Het heeft het slapen van mijn dochter echt verbeterd en mij inzicht gegeven.

Floor uit AmersfoortDochter 19 maanden


Ik heb veel gehad aan het droomplan en de slaapcoaching. Ook de coaching van 3 weken vond ik erg fijn. Om deze manier kun je de afgelopen dagen goed doornemen en samen sparren en speel je direct in op de behoefte van je kind op dat moment! Zeker aan te raden.

Michelle uit AmsterdamDochter 11 maanden


Wendy is heel prettig om mee te praten. Zij denkt goed mee. Communiceert duidelijk en denkt in het belang van je kind.

T. Limpens uit KerkradeDochter 2 jaar en 4 maanden / Zoon 11 maanden


Ik kan Lief & Zoet Slaapcoaching 100% aanbevelen. Wij zagen in de eerste week al resultaat. Wendy heeft een hele fijne manier van communiceren en legt alles heel goed uit. Wij wonen in het buitenland en ben heel blij dat ik voor Wendy en deze Nederlandse methode gekozen heb.

Wieteke Nathaniel uit New YorkZoon 8 maanden


Ons zoontje van 1 sliep 's nachts nog niet door. We wilden graag weten hoe we hem daarbij konden helpen. Wendy hielp ons met een uitgebreid droomplan. Daaruit bleek dat hij veel te weinig slaap kreeg overdag en dat hij last heeft van een gevoelig buikje. Door hem op gezette tijden in bed te leggen en zijn voeding aan te passen, slaapt hij nu meer en daardoor kan hij ook 's nachts beter doorslapen. We merken een enorm verschil! Hij is vrolijker, energieker en hij eet veel beter. We hadden niet verwacht dat het droomplan zo'n grote invloed zou hebben. Als we vragen hadden, was Wendy goed bereikbaar. Het is erg fijn dat Wendy helpt om het goede ritme te vinden, zonder voorbij te gaan aan de geborgenheid en nabijheid die een kindje nodig heeft. We zijn erg dankbaar dat dit op ons pad is gekomen, want het heeft ons hele gezin meer rust gebracht.

Familie Janssen uit RijenZoon 12 maanden


Ons zoontje slaapt al maanden niet door. In het uitgebreide plan wat Wendy heeft geschreven heeft zij adviezen gegeven en een fijn stappenplan om het slapen vlot te trekken. We merken nu al vooruitgang, bedankt!

P.Geluk uit BredaZoon 10 maanden


Wendy kijkt en luistert goed naar de specifieke situatie en past geen standaard slaapschema's toe, zoals anderen dat misschien wel doen. Uiteindelijk heeft haar advies geholpen en heeft vooral de slaaptraining de nachten verbeterd. We zijn er nog niet, maar we zijn wel goed op weg en Wendy's tips hebben daarbij geholpen.

Hilde uit Den HaagZoon 7 maanden