Samenwerking

ThumbPure Goat CompanyMeer info

Waarom geitenmelk? Gewoon, omdat het een goede basis is voor opvolgmelk. En een prima alternatief voor opvolgmelk op basis van koemelk. Onze producten hebben een milde smaak en voldoen aan alle wettelijke eisen*. En zoals Frank, de oprichter van Pure Goat Company, altijd zegt: "De geit is gewoon net effe een ander beestje. Meer weten? www.puregoatcompany.com

ThumbHet Geboorte EventExtra info

Het geboorte event is een online platform voor iedere vrouw die bewust haar zwangerschap beleeft en de geboorte van haar baby zo natuurlijk mogelijk wil laten verlopen. Voor de vrouw die vanuit regie en kracht wil bevallen en vol zelfvertrouwen aan het moederschap begint. Nieuwsgierig, kijk dan eens op https://geboorte-event.nl/.

ThumbWendy SeelenMeer info

Mijn missie is om jou op weg te helpen met je kindje en te begeleiden zodat je de moeder kan zijn die je wil zijn. Als lactatiekundige begeleid ik je bij het voeden van je kindje. Als babycoach begeleid ik je ook bij alle andere vraagstukken in het leven met je kindje. Zo kunnen slapen, huilen en ritme je ook weleens onzeker maken. Ik help je graag de signalen van je baby te herkennen. Het gedrag van je baby is altijd logisch. Deze combinatie maakt dat ik beschikbaar ben voor alle ouders die vragen hebben in het eerste jaar met hun kindje. De begeleiding kan bestaan uit een cursus, huisbezoek of online consult.

ThumbBest 9 MomsMeer info

Zwanger of mama? Best9Moms begeleidt je tijdens het moederschap. Zodat jij: - Weer je in verbinding komt het jezelf en je kindje - Je moedergevoel durft te volgen - Voldoende energie hebt om het moederschap te combineren met je werk - Niet vergeet om hulp te vragen en tijd voor jezelf overhoudt Weet dat het nooit te laat is om hiermee te starten. Mama zijn is fantastisch, maar mama zijn is ook zwaar. Waardeer de mooie momenten, laat de moeilijke momenten los. Ik zorg ervoor dat je iedere dag tevreden, moe en voldaan je bed in stapt. Ongeacht wat voor overweldigende, ingewikkelde of fantastische situaties je nu weer hebt meegemaakt!

ThumbMom in BalanceMeer info

Bij Mom in Balance kun je tijdens èn na de zwangerschap sporten onder professionele begeleiding. We hebben een Zwanger Workout, Back in Shape workout– vanaf 6 weken na de bevalling kun je starten – en Mpower / MpowerNext: vanaf 6 maanden na de bevalling. Speciaal voor moeders die door middel van een uitdagende workout meer energie willen ervaren en sterk willen blijven in de eerste jaren van het moederschap. De workouts worden gegeven door gecertificeerde trainers en zijn ontwikkeld met gynaecologen en bekkenbodemtherapeuten. Alle workouts zijn speciaal afgestemd op het zwangere, herstellende en fitte lichaam (ook als je al richting de overgang gaat (MpowerNext)) en zijn een functionele total body workout, met aandacht voor ademhaling, core en stabiliteit van het bekken & bewustwording en herstel van de bekkenbodemspieren. Tevens wordt er aan de conditie gewerkt via diverse cardio oefeningen. Onze trainers houden rekening met eventuele lichamelijke klachten, zodat jij op een verantwoorde manier kan sporten. Je traint lekker buiten , samen met andere (aanstaande) moeders in dezelfde levensfase. In omgeving Breda kun je 7 dagen per week sporten op verschillende locaties in Breda (incl. Prinsenbeek), Etten-Leur, Oosterhout en Raamsdonksveer.