Over mij

WELKOM BIJ LIEF & ZOET SLAAPCOACHING

Mijn naam is Wendy en ik ben partner, dochter, zus, gediplomeerd slaapcoach, onrustdeskundige, maar bovenal moeder van 2 prachtige dochters.

Het moederschap gaat niet altijd over rozen. Het kan soms erg pittig zijn, zeker als het slapen niet goed gaat. Ook bij ons was de mooie roze wolk soms grijs, want onze kleine meid sliep niet goed. Alles, maar dan ook alles hebben we uit de kast gehaald, Google was onze beste vriend, op social media lazen we elke tip die we konden vinden. Wat deden we verkeerd?

Niets! Gelukkig ben ik erachter gekomen dat je kindje slapen moet leren, net als omrollen, kruipen en lopen.

Slaapproblemen als inspiratie

Deze tijd heeft me geïnspireerd, want als mijn kindje niet goed slaapt, zou dat dan bij meer kinderen het geval zijn? Hoe mooi zou het zijn om deze kindjes en hun ouders te helpen? Ik ben persoonlijk opgeleid door Stephanie Molenaar, grondlegster van de Droomritme methode.

Van slapeloze nachten naar gediplomeerd Droomritme slaapcoach en onrustdeskundige. Als slaapexpert en onrustdeskundige kijk ik holistisch naar slapen. Ik werk met een liefdevolle methode zonder traantjes. Ik kijk ernaar uit je verhaal te horen en je te helpen!

Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

WHATSAPP MIJ